Producteigenschappen

Steekmaat (mm / inch):
25.4 mm / 1.0 inch
Oppervlakte:
Gesloten, Verhoogde Rib
Profiel:
Verhoogde Rib
Minimale breedte (mm / inch):
50.0 mm / 1.97 inch
Open oppervlakte (%):
33
Grootste opening (mm):
5.5 x 7.0 mm
Pees soort:
Ø 5.0 mm / 0.197 inch
Voedselcontactrichtlijnen FDA:
Ja
Voedselcontactrichtlijnen EU:
Ja
Rondbocht mogelijk:
Nee
Reinigbaarheid:
Goed
Band dikte (mm / inch):
16.0 mm / 0.630 inch

Toepassingen

Fruit en groente toepassingen: Palletiseren/depalletiseren, Sterilisatietransport
Auto toepassingen: Batterijvullijnen,
Bandenproductie: Dompeltank
Verpakkings toepassingen: Accumulatielijnen, Palletiseren/Depalletiseren
Toepassingen voor Dranken: Glaslijnen, Palletiseren/Depalletiseren, Pasteuriseermachines, Accumulatielijnen
Pasta toepassingen: Blancheerlijnen, Pasteuriseerders, Koellijnen
Vlees toepassingen: Magnetronlijnen, Koel- en vrieslijnen

Kenmerken

Minder wrijving en productcontact voor eenvoudig koken, koelen en invriezen van producten.
Vermindert de tegendruk tot 70%.
Minder vuil- en oxidevorming dankzij zelfreinigend oppervlak
Vingerplaat voor een probleemloze overdracht.
Bidirectionele band voor lange transporteur

Tekeningen

Accessoires

Sprockets